El Col·legi de Procuradors de Barcelona premia Compendium.cat

El Col·legi de Procuradors de Barcelona ha fet entrega aquest divendres 19 de maig dels Premis Procura 2023, uns guardons que distingeixen els professionals destacats en l’àmbit de la justícia i la justícia social des de fa gairebé una dècada, i que ja han esdevingut un referent entre els professionals i les institucions del sector jurídic i social. Compendium.cat s’ha endut el guardó corresponent a la categoria Procura Anual, i la resta de premis han estat per a la magistrada Eva Mª Atarés García a la categoria Trajectòria Professional, i per a la Fundació Domus Misericordiae Sant Josep a la categoria Solidària.

El Premi Procura Anual atorgat a Compendium.cat reconeix el desenvolupament d’una acció que suposi una millora al servei públic de la justícia, i se li ha concedit “per la seva defensa de la llengua catalana a l’àmbit jurídic i pel suport que facilita els procuradors en la defensa dels drets lingüístics de la ciutadania a l’àmbit judicial”.

Immaculada Barral Viñals, directora general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya, va ser l’encarregada de lliurar el Premi Procura Anual a Encarna Orduna, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de l’Advocacia de Reus, i el Sr. David Casellas, president de la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana.

Compendium.cat, un projecte col·lectiu

El portal Compendium.cat és un projecte que impulsa el Consell de l’Advocacia Catalana i rep el suport de fins a trenta institucions. De l’àmbit institucional públic: el Departament de Cultura i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, el Consell General del Principat d’Andorra, el Govern de les Illes Balears, el Consell de Garanties Estatutàries, la Comissió Jurídica Assessora, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Centre de Terminologia de Catalunya (TERMCAT). De l’àmbit universitari: la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat d’Andorra, la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat de les Illes Balears, la Universitat Rovira i Virgili i la Xarxa Vives. De l’àmbit col·legial: el Col·legi Notarial de Catalunya, el Col·legi d’Advocats d’Andorra, el Deganat dels Registradors de Catalunya, el Consell de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, el Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya, el Col·legi d’Advocats de Sueca, el Col·legi d’Advocats de les Illes Balears, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col·legi d’Advocats dels Pirineus Orientals. De l’àmbit empresarial, associatiu i sindical: el Consolat de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Mútua de Previsió Social per a advocats Alter Mútua, la Societat Catalana d’Estudis Jurídics filial de l’IEC, el Tribunal Arbitral de Barcelona, la Societat Catalana d’Advocats de Família, la Unió General de Treballadores i Treballadors de Catalunya, l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates i la Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).

Post by admin

Comments are closed.